Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trener

Musa: Uz pomoć publike odigraćemo kvalitetnu utakmicu, rezultat neće izostati

slaven musa francuska (1)

Navodi da je stručni štab analizarao Fince, da znaju sve o njima, te da su to još dopunili analizom njihove zadnje utakmice protiv Ukrajine

Nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine dva dana dijele od važnog kvalifikacionog susreta za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Finske.

Trener asistent u stručnom štabu bh. tima Slaven Musa za službenu stranicu Nogometnog saveza BiH kazao je da je ekipa uradila tri treninga, te da će na preostala dva, danas i sutra, raditi na taktici.

– Na ta dva treninga ćemo prenijeti igračima sve naše zamisli za subotnju utakmicu, kako u napadačkom tako i defanzivnom dijelu. Mislim da ćemo to provesti na terenu i maksimalno se pripremiti za utakmicu – kazao je Musa.

Navodi da je stručni štab analizarao Fince, da znaju sve o njima, te da su to još dopunili analizom njihove zadnje utakmice protiv Ukrajine.

– Opasnost nam, naravno, najviše prijeti od Pukkija, koji je najbolji igrač, međutim ima tu još igrača na koje treba obratiti pozornost. Mi ćemo u našem osobnom razgovoru igračima prezentirati naše zamisli. Iznenađenja uvijek ima, bitno je da su svi naši igrači spremni i zdravi za utakmicu. Smatram da ćemo uz pomoć naše publike odigrati kvalitetnu utakmicu i da rezultat neće izostati – izjavio je Musa.