Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bivši trener bordo tima

Musemić nakon otkaza u Sarajevu: Što nekoga više volite, on vas više j…

husref musemic 5556

Zahvalio se i navijačima, koji su mu uvijek pružali podršku

Husref Musemić više nije šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo.

– Smjenu sad nisam očekivao, ima još jedno kolo do kraja jesenjeg dijela da se igra. Malo mi je to neozbiljno. U BiH prestaje svaka logika. Ako ih vi pitate (Upravu kluba op.a.) da li su trebali sačekati sedmicu, oni će vam vjerovatno reći da nisu i oni imaju svoje objašnjenje. Moramo imati sastanak, pa nismo pucali jedni na druge. Uvijek kada mi se ovako nešto dešavalo, po ne znam koji put, bio sam prvi ili drugi na tabeli. Što nekoga više volite, on vas više j… To je tako u životu, takva sudbina. Zahvaljujem se na saradnji i želim puno sreće i uspjeha – rekao je Musemić za Dnevni avaz.

Govorio je i o atmosferi koja je vladala nakon što je Sarajevo izgubilo u vječitom derbiju od Željezničara.

– Mi smo jučer imali trening, a danas nam je bio slobodan dan. Poslije derbija i izgubljene utakmice, atmosfera nije bila dobra i svi smo mi bili potišteni. Atmosfera ne može biti dobra kada izgubite od bilo koga, pogotovu u derbiju – dodao je Musemić.

Zahvalio se i navijačima, koji su mu uvijek pružali podršku.

– Drago mi je što sam imao podršku navijača i zahvalan sam im na tome. Nadam se da sam ih na neki način uspio obradovati, možda je moglo još biti pobjeda, ali u ovome poslu je tako – zaključio je Musemić.