Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jedan od najboljih ikad

Na današnji dan prije 12 godina, Ronaldo je počeo svoju nevjerovatnu “priču” (VIDEO)

cristiano_ronaldo

Na današnji dan prije 12 godina, jedan od najboljih fudbalera svih vremena Cristiano Ronaldo počeo je svoju nevjerovatnu golgetersku karijeru u Ligi prvaka

Cristiano Ronaldo je na današnji dan postigao svoj prvi pogodak u Ligi prvaka. Danas ima 124 i ubjedljivo je najbolji strijelac tog takmičenja svih vremena.

Desetog aprila 2007. godine Manchester United je na Old Traffordu dočekao Romu. Vučica se nije dobro provela, a porazu od 7:1 kumovao je i tada mlađahni Cristiano Ronaldo sa dva pogotka, u 44. i 49. minutu.

Svoj niz pokušat će produžiti večeras protiv senzacije ovogodišnje sezone najprestižnijeg klupskog takmičenja na svijetu, Ajaxa.

Iako je bilo (opravdanih) špekulacija da večeras neće nastupiti (propustio je tri posljednja meča u ligi zbog povrede), mediji pišu kako je Portugalac spreman za večerašnji okršaj u Amsterdamu.

Ajax je ove sezone senzacionalan, napravili su fantastičan rezultat izbacivši veliki Real Madrid u osmini finala, ali ono što mnogi zaboravljaju je da je kraljevski klub samo sjena onog tima koji je dominirao svjetskom fudbalskom scenom.

Juventus je u novijoj historiji dva puta igrao u Amsterdamu, i oba puta slavio – u Europskoj ligi 2010. sa 1:2, te u Ligi prvaka 2004. sa 0:1.

Nijedna ekipa nema značajnih izostanaka, a Holanđane će predvoditi drugi najkreativniji igrač u Ligi prvaka, Srbin Dušan Tadić koji ima 21 kreiranu priliku ove sezone.


Kladionice ipak daju bolje šanse gostima iz Torina, a MOZZART nudi idealnu KVOTU 2.30 za sve koji misle da će Juventus trijumfovati!

Juventusova odbrana po kojoj su dobro poznati mogla bi biti pretvrd zalogaj za mlađahne igrače Ajaxa, pa je sjajna i KVOTA MOZZARTA 3.05 da Ajax neće postići pogodak.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!