Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Katalonski gigant

Na ove igrače Barcelona više ne računa

malcom-coutinho

Ostatak posuđenih igrača bit će lakše prodati jer su im cijene i plaće puno manje. Već nekoliko klubova se javilo Barceloni za te igrače

Barcelona pokušava maksimalno smanjiti troškove zbog pandemije koronavirusa. Nakon što su igračima smanjili plaće, u španskom prvaku pokušavaju prodati nekolicinu nogometaša koji su na posudbama.

“Igrači idu na posudbe kako bi dobili minutažu te se u klub vratili iskusniji i zreliji. Međutim, nogometaši Barcelone koji su na posudbama ovog ljeta neće se vratiti u klub. Plan Barcelone je prodati sve te igrače zbog ekonomskih i sportskih razloga”, tvrdi Marca.

Najkompliciraniji je slučaj Phillipea Coutinha koji je u Barcelonu stigao prije dvije godine za 145 miliona eura. Sada 27-godišnji Brazilac igra na posudbi u Bayernu koji je imao opciju otkupiti njegov ugovor, ali nije iskoristio tu mogućnost. Na Coutinha u Barceloni ne računaju i nadaju se kako će se javiti klub koji ga želi. Brazilac bi se rado vratio u Premierligu, a tamo su interes za njega pokazali Tottenham i Arsenal. Barcelona je spremna na njemu izgubiti desetine milijuna eura, samo kako bi ga se riješila.

“Ostatak posuđenih igrača bit će lakše prodati jer su im cijene i plaće puno manje. Već nekoliko klubova se javilo Barceloni za te igrače. Tako Betis želi zadržati Alenu, a Celta Rafinhu. Todibo neće ostati u Schalkeu, ali veliki je interes klubova za njega i mogao bi otići u Englesku. Wague neće ostati u Nici, žele ga Valencia i Sevilla. Na transfer listi su i Oriol Busquets koji je ove sezone igrao za Twente te Pedri koji je bio u Las Palmasu.”