Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na pomolu još jedan senzacionalan transfer u Kinu

di_maria_psg

Otkako je otišao iz Real Madrida forma Argentinca Angela Di Marije je u strahovitom padu. Očekivalo se od njega da bude jedan od nosioca igre Manchester Uniteda, no nakon kratke epizode u dresu ‘crvenih đavola’ put ga je odveo prema PSG-u, gdje se također nije najbolje snašao.

Parižani su već doveli svoje prvo veliko pojačanje, Nijemca Julijana Draxlera za 35 miliona eura što bi drugim riječima moglo značiti i Di Marijin kraj na Parku prinčeva.

Francuski list L'Equipe tvrdi kako je njegov menadžer Jorge Mendes već u pregovarima s Kinezima, ali ime novog kluba Argentinca još uvijek nije poznato kao niti plaća koju bi Di Marija trebao imati, ali svakako je riječ o suludoj cifri.

Kako pišu francuski mediji, ukoliko Kinezi sve dogovore s Mendesom, PSG-u bi od transfera trbalo pripasti oko 80-ak miliona eura.

Veliki novac kojeg Kinezi nude glavni je razlog ogromnog egzodusa nogometaša koji se sve češće u posljednje vrijeme odlučuju za odlazak u Aziju. Iako je Di Mariji tek 28 godina, ne bi trebalo čuditi ako se Argentinac odluči na ovakav potez obzirom kako niti glavni strateg Parižana, Unai Emery nije zadovoljan njegovom igrom u posljednje vrijeme.