Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

konferencijska liga

Na Villa Park će s ulaznicama moći 1.190 navijača Zrinjskog

hsk zrinjski
Foto: Branka Soldo/ Fena

Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige na rasporedu je u četvrtak, 5. oktobra, stadion Villa Park, u 21 sat po našem vremenu

HŠK Zrinjski na raspolaganje je dobio 1.190 ulaznica za gostujući sektor stadiona Villa Park za utakmicu koju bh. prvak igra 5. oktobra protiv Aston Ville. Cijena ulaznice iznos 45 KM (20 GBP).

Sukladno odluci kluba domaćina, ulaznice za utakmicu u Birminghamu neće biti dostupne u online prodaji.

Tako će HŠK Zrinjski organizirati prodaju vaučera koji će se na dan utakmice moći zamijeniti za ulaznicu, navodi se iz HŠK Zrinjski.

Vaučeri će u prodaji biti u petak, subotu i ponedjeljak od 11 do 14 sati na blagajni stadiona HŠK Zrinjski.

Moći će se kupiti isključivo uz predočenje važećeg ličnog dokumenta s kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.

“Svi naši navijači koji dolazak u Englesku planiraju iz inozemstva svoje vaučere mogu rezervirati najkasnije do petka u 11 sati slanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj ličnog dokumenta) na mail digital@hskzrinjski.ba nakon čega će dobiti potvrdu o zaprimljenoj rezervaciji”, rekli su iz kluba. 

Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige Aston Villa FC – HŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 5. oktobra, stadion Villa Park, u 21 sat po našem vremenu.