Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najgori napadač u FIFA-i 18 bivši je igrač Manchester Cityja

David Faupala

David Faupala je 20-godišnji francuski napadač i bivši igrač Manchester Cityja, koji je korišten u 10.165 utakmica u FIFA-i 18 te ima prosjek od 0,08 golova i jednako toliko asistencija što ga čini statistički najgorim napadačem u igri. Iz kluba je pušten prošli mjesec, ali u FIFA-i 18 i dalje se navodi kao igrač Cityja.

Poražavajuća je to statistika u FIFA-i 18 za mladog Francuza, koja, naravno, ne mora imati nikakve veze sa stvarnim stanjem na terenu.

Međutim, dodijeljene ocjene na njegovoj brončanoj kartici tako su određene, pa se ne možemo sjetiti niti jednog razloga zašto bi ga u toj nogometnoj simulaciji iko uvrstio u tim.

U više od 10 hiljadautakmica Faupala ima prosjek od svega 0,08 golova te 0,08 asistencija, što ga prema podacima Futbina stavlja na poziciju statistički najgoreg napadača u cijeloj igri. Iako ocjene na prvu nisu baš toliko očajne, kombinacija niskih ocjena na važnim atributima pokazala se ključnom.

Sama bronzana kartica s ocjenom 62 upućuje na to da ne treba previše očekivati. Nadalje, s obzirom na to da nije previše brz, jedna od ključnih stvari je pozicioniranje u kojem je Faupala ocijenjen sa samo 52. Završnica mu je na niskih 66, a udarci iz daljine na još nižih 57. Situacija nije ništa bolja ni s kontrolom lopte koja mu je na 55, a dribling je zapeo na nezavidnih 59.