Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najveći navijački portal pravi priču o borbi navijača Čelika

celik copa90

Poznati navijački portal Copa90 zainteresovao se za borbu Čelikovih navijača za spas svog kluba, pa su odlučili doći na utakmicu Čelik – Zrinjski koja se igra 25. februra.

Ekipa portala Copa90 i ranije se bavila fenomenom bh. fudbala, pa su tako na svoju listi stadiona koje treba “posjetiti prije smrti” na drugo mjesto stavili Stadion Grbavica, a prije toga napravili su reportažu od sarajevskom derbiju.

Čelik je pozvao dio svojih mlađih članova da volontiraju i pomognu ekipi portala Copa90 da odradi posao na utakmici sa Zrinjskim.

“Noć 25. februara neće biti najljepša niti najbolja fudbalska utakmica na svijetu ali će sigurno biti najsrčanija – niti jedna fudbalska priča neće biti tako nabijena emocijama, mala tačka na planeti je naša! Želeći dati inicijalni start našim volonterima i u skladu sa našim članskim modelom pružit ćemo šansu našim mladim članovima kluba da učestvuju u dvodnevnom snimanju ovog dokumentarca. Potrebni su nam po jedan prevodilac sa engleskog jezika, kamerman, vozač i vodič. Ukoliko želite biti dio te ekipe, vidjeti naš klub iz drugog ugla i dobiti zvanični certifikat za učešće u ovom projektu javite nam se na volontiranje@nkcelik.ba. E sada budi Čelik, vraćamo se kući!”, stoji u obavještenju na službenoj Facebook stranici kluba.