Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kopić dobio otkaz

Nakon poraza od Hajduka Dinamo smijenio trenera

zeljko kopic gnk dinamo (1)

Željko Kopić preuzeo je klupu prve ekipe u decembru 2021. godine te je vodio Dinamo u ukupno 19 službenih utakmica

Željko Kopić (44) više nije trener hrvatskog prvaka Dinama. Presudio mu je jučerašnji poraz od Hajduka (1:0) na Poljudu u zaostalom derbiju HNL-a.

Kopić Dinamo ostavlja na prvom mjestu s dva boda više od Osijeka te četiri više od Hajduka. Dinamo se oglasio kratkim priopćenjem na službenim kanalima.

“GNK Dinamo ovim putem obavještava javnost o tome da gospodin Željko Kopić više nije trener prve ekipe. Željko Kopić preuzeo je klupu prve ekipe u decembru 2021. godine te je vodio Dinamo u ukupno 19 službenih utakmica, uz odigranih 5 prijateljskih susreta. U službenim utakmicama u HNL-u i Europa ligi s plavima je upisao 13 pobjeda, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 27:10. Posebno ističemo fantastične pobjede protiv West Ham Uniteda i Seville u Europa ligi.”

Kopić je nakon otkaza prokomentirao:

“Ovim putem želim zahvaliti Upravi kluba, igračima, stručnom stožeru, trenerima i svim zaposlenicima kluba na uspješnoj i kvalitetnoj suradnji koju smo imali zadnjih dvije godine. Od prvog dana kada sam postao direktor Nogometne škole te kasnije sportski direktor i trener prve momčadi, želio sam da klub napreduje i nadam se da sam u jednom dijelu to i ostvario. Klubu želim uspješan kraj sezone i, ono najvažnije, osvajanje naslova prvaka.”