Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Naredno kolo Premijer lige BiH igra se četiri dana, otvara ga derbi Veleža i Sarajeva

fk sarajevo
Foto: Facebook/ FK Sarajevo

Ono što je važno napomenuti za sve ljubitelje bosanskohrecegovačkog fudbala jeste činjenica da će svih šest utakmica ovog kola biti u direktnom TV prenosu na kanalima Arena Sport TV. To se dešava prvi put u aktuelnoj sezoni

Potvrđen je raspored 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu i ponovo ćemo imati šest utakmica “razvučenih” na četiri dana.

Novo kolo domaćeg prvenstva otvorit će derbi Veleža i Sarajeva na stadionu Rođeni u Mostaru, koji je zakazan za petak od 18:00.

Narednog dana, odnosno u subotu, od 13:30 na tuzlanskom Tušnju sastaju se Tuzla City i Željezničar, dok će od 16:00 na teren Stadiona “Dr. Milan Jelić” u Modriči Sloga Meridian i Borac.

Nedjelja je rezervisana za još dva susreta. Od 13:00 se sastaju Posušje i Igman, a u terminu od 19:45 igraju GOŠK i Široki Brijeg.

Zavjesu na 16. kolo spustit će duel Zvijezde 09 i Zrinjskog u nepopularnom terminu u ponedjeljak od 13:00.

Ono što je važno napomenuti za sve ljubitelje bosanskohrecegovačkog fudbala jeste činjenica da će svih šest utakmica ovog kola biti u direktnom TV prenosu na kanalima Arena Sport TV. To se dešava prvi put u aktuelnoj sezoni.