Navijač Hrvatske koji je uletio na teren porijeklom iz Bugojna

Hrvatski navijač uletio u teren

Navijač hrvatske reprezentacije koji je uletio na travnjak Parka prinčeva tokom susreta Hrvatske i Turske je Danijel Bošković iz Baške Vode koji živi i radi u Njemačkoj, u Stuttgartu, a porijekom je iz Bugojna. Zanimljivo je kako je nekoliko sati prije početka utakmice Boškovića intervjuirala ekipa HTV-a u blizini stadiona, javljaju hrvatski mediji.

“Našli smo se na pravom mjestu, uletjeli u jednu grupu do najraspoloženijeg navijača i dobili ekskluzivu”, rekao je HTV-ov reporter Boris Jelavić.

Odmah nakon što je uletio u zagrljaj Luki Modriću zaštitari su odveli Boškovića sa stadiona. Prema informacijama iz HNS-a je priveden, iako iz krugova njegove porodice uvjeravaju u suprotno, kako je nakon susreta otišao za Stuttgart.

“Danijel nije imao namjeru ući u teren, jednostavno ga je ponijela atmosfera kada je pao gol”, rekao je brat najpoznatijeg navijača s nedjeljnog susreta s Parka prinčeva, uvjeravajući kako Danijel ima niz ponuda stranih medija za intervjuima, ali kako ne želi davati intervjue.

Inače, UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog navijača koji je utrčao na teren nakon Modrićeva pogotka u pobjedi (1:0) protiv Turske, ali i zbog pirotehnike u Parku prinčeva.

Odluka o mogućoj kazni je 21. jula.