Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

euro 2020

Navijači bijesni na igrače Engleske zbog poteza nakon utakmice: Sramite se!

engleska (1)

Ponašaju se kao razmažena djeca, jadno!” samo je jedan od komentara kako engleskih navijača tako i pratitelja nogometa iz drugih zemalja

Engleski nogometaši razljutili su nogometnu javnost potezom nakon dodjele medalja.

Naime, razočarani neuspjehom u finalu, gotovo svi su skinuli srebrnu medalju s vrata čim su je primili. Jedan od rijetkih koji to nije napravio jest kapiten Liverpoola Jordan Henderson.

Takav potez izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. “Sramite se”, “Kakvo nepoštovanje”, “Viceprvaci ste, to je uspjeh!”, “Ponašaju se kao razmažena djeca, jadno!” samo su neki od komentara kako engleskih navijača tako i pratitelja nogometa iz drugih zemalja.

Manji dio engleskih navijača smatra to pozitivnim, ističući kako to pokazuje pobjednički mentalitet njihove reprezentacije.

Podsjetimo, isti potez uz vrlo slične reakcije napravili su igrači Manchester Uniteda nakon što su u svibnju također poslije jedanaesteraca izgubili finale Evropa lige od Villarreala.

Jednako je postupila i reprezentacija Engleske u ragbiju 2019. godine. Tada ju je u finalu Svjetskog prvenstva porazila Južnoafrička Republika, a Englezi su odbili nositi srebrne medalje.