Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Moderni fudbal

Navijači Milana pobjesnili kad su vidjeli ovu sliku iz svlačionice svojih igrača

rebic-milan

Iako je kadar bio prikazan tek nekoliko sekundi, proširio se društvenim mrežama brzinom svjetlosti jer danas je tako nešto gotovo nemoguće sakriti

Sat vremena uoči početka utakmice između Milana i Napolija na televizijskom programu Sky Sport Italia nakratko se pojavio kadar iz svlačionice koju vodi Stefano Pioli.

Navijači su imali šta vidjeti – Ante Rebić, Franck Kessié i Lucas Biglia dosađuju se na mobitelima vidno nezainteresovani prije velike utakmice. Iako je kadar bio prikazan tek nekoliko sekundi, proširio se društvenim mrežama brzinom svjetlosti jer danas je tako nešto gotovo nemoguće sakriti.

Komentari navijača Milana nikako ne idu u prilog Hrvatu i njegovim saigračima. Gazzetta piše da su igrači, iako sat vremena prije utakmice, izgledali potpuno nezainteresovano i kao da im je dosadno. Osim što su pokazali manjak profesionalizma i koncentracije, pokazali su i svoj odnos prema klubu, dresu i grbu zbog čega su navijači na društvenim mrežama poludjeli.

Pogotovo, piše Gazzetta, na Rebića i Argentinca Bigliu koji ove sezone nisu opravdali očekivanja. Vijest su prenijeli i pojedini njemački mediji označivši ovaj događaj velikim skandalom za hrvatskog napadača.

Milan je i ove sezone u krizi. Dolazak Paola Maldinija i Zvonimira Bobana nije ništa značajnije promijenio. Klub sa San Sira već je doživio jednu trenersku promjenu iako nije prošlo ni pola sezone, a nakon 13 kola drži tek 13. poziciju u prvenstvu s četiri pobjede, dva remija i čak sedam poraza. Za vodećim Juventusom zaostaje ogroman 21 bod.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.