Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Navijači nezadovoljni Vrančićevim igrama, trener stao u njegovu zaštitu

Arsenal v Norwich City – Carabao Cup Fourth Round
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 24: Mario Vrancic of Norwich City shoots during the Carabao Cup Fourth Round match between Arsenal and Norwich City at Emirates Stadium on October 24, 2017 in London, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mario Vrančić u narednim će mečevima vjerovatno igrati pod pritiskom jer su navijači Norwicha na društvenim mrežama i forumima iskazali nezadovoljstvo njegovim igrama u dosadašnjem dijelu sezone. Trener Daniel Farke s druge strane, stao je u Vrančićevu zaštitu kazavši da do kraja vjeruje Vrančiću i njegovim kvalitetima i da je on poseban igrač. On je na jučerašnjoj konferenciji dobio pitanje koje se odnosilo na Vrančića i njegovu formu.

– Imam veliko povjerenje u Vrančića. Šta god da mislili i navijači i vi, ja ću reći da je on poseban igrač, rekao je Farke.

Navijači su na forumima konstatovali da je Vrančić tokom ljeta doveden s ciljem da bude jedan od nosilaca igre tima, ali i da njegova dosadašnja izdanja nisu spram očekivanja.