Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nastić na udaru

Navijači osuli drvlje i kamenje po bh. reprezentativcu nakon šoka u Kupu

bojan nastic

Bh. reprezentativac je pružio blijedu partiju, pa su navijači lidera belgijskog prvanstva na društvenim mrežama osuli drvlje i kamenje upravo po njemu

Specifičnost nogometnih kup takmičenje svugdje u svijetu je da garantuju i velika iznenađenja. Jedno od takvih sinoć je viđeno u Belgiji gdje je niželigaš St. Gilloise nakon penala izbaci Genk. Poslije 120 minuta igre bilo je 2:2, a u penal seriji 4:3 za domaće.

Cijeli meč na terenu je proveo naš reprezentativac Bojan Nastić. I nije se proslavio. Bh. reprezentativac je pružio blijedu partiju, pa su navijači lidera belgijskog prvanstva na društvenim mrežama osuli drvlje i kamenje upravo po njemu.

Krivicu za ispadanje snosi i trener Phillipe Clement koji je odlučio odmarati neke od najboljih igrača, dok su rezervisti potpuno podbacili.

“Nastiću, ja bih se vratio kući”, “Mislim da se trebamo pozdraviti s Nastićem, stvarno je ‘tanak'”, “Nastić je u nekoliko navrata pokazao da ne može biti na nivou”, “Smiješno je koliko su slabi, Nastić i Gano su apsolutno užasno letargični i ostatak ekipe ima ‘bolest'”, neki su od komentara na Twitteru.