Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Navijači Rome objesili lutke trojice igrača, Džeko odlazi?

roma

Navijačima Rome nije dobro sjeo poraz od najvećih rivala u nedavnom rimskom derbiju.

Prošlog vikenda Lazio je 3:1 porazio Romu i tako je izbacio iz utrke s Juventusom za naslov prvaka. “Vučici” je sada ugroženo i drugo mjesto jer trećeplasirani Napoli zaostaje samo jedan bod.

U isto vrijeme u Romu je stigao novi sportski direktor, slavni Mochi iz Seville koji je odmah najavio početak nove ere i već na prvoj presici javno umirovio Francesca Tottija. Osim toga, pred Romom je burno ljeto tijekom kojeg se očekuju i brojni transferi, kako ulazni tako i izlazni, a već se nekoliko prvotimaca spominjalo u kontekstu transfera u neki veći klub. Među njima su i De Rossi, Nainggolan, Strootman, Džeko…

Navijači Rome sinoć su u noćnoj akciji poslali opasnu poruku nogometašima rimskog kluba, trojicu igrača upozorili su da spavaju s upaljenim svjetlima.

“Savjet, bez uvrede… Uvijek spavajte s upaljenim svjetlima”, poručili su navijači na transparentu izvješenom na mostu, ispod kojeg su objesili tri lutke koje su predstavljale Mohammeda Salaha, De Rossija i Nainggolana.

Slučaj istražuje rimska policija, jer je poruka shvaćena kao direkta prijetnja navedenim nogometašima.

Vjeruje se da su iza incidenta Romini najvatreniji navijači (Ultras), dok neki izvori navode da su organizatori prizora navijači gradskog rivala Lazia. Za sada nijedna grupa nije preuzela odgovornost.