Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nagrada "ismir pintol"

Navijači Sarajeva izabrali najborbenijeg igrača za ovu sezonu, trofej ide u ruke Miomira Đuričkovića

Navijači Sarajeva
FOTO: Fena
Navijači Sarajeva

Obzirom da je naša naredna utakmica na programu tek 11/18. jula, obaveza svih nas je da se u što većem broju pojavimo na sjevernoj tribini

FK Sarajevo će u 32. kolu odigrati posljednju domaću utakmicu na Koševu protiv ekipe Posušja, Sarajevo je već izborilo Evropu tako da u ovu utakmicu ulaze bez pritiska.

Ono što je posebno za ovu utakmicu jeste dodjela nagrade Ismir Pintol koju su Horde zla ove godine odlučile dodijeliti Miomiru Đuričkoviću.

“Sutrašnja domaća utakmica protiv Posušja je i posljednja sa našim prisustvom za ovu sezonu, obzirom da u posljednjem kolu gostujemo ekipi Širokog Brijega koja svoje domaće utakmice igra na zamjenskom stadionu na kojem nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača. Posljednja sezonska domaća utakmica sa sobom donosi i dodijeljivanje nagrade Ismir Pintol za najborbernijeg igrača po odabiru navijača, a tu nagradu ove godine zasluženo nosi naš kapiten Miomir Đuričković.

Obzirom da je naša naredna utakmica na programu tek 11/18. jula, obaveza svih nas je da se u što većem broju pojavimo na sjevernoj tribini i oprostimo se od ove sezone od našeg voljenog kluba.

Ponedjeljak, 17 sati, sjeverna tribina stadiona Koševo!” objavili su na drušvenim mrežama UNFKS – “Horde zla”.