Navijači West Hama napali autobus sa igračima Manchester Uniteda

article-3583440-3405821800000578-305_964x489

Neugodan doček imali su igrači Manchester Uniteda ispred West Hamovog stadiona uoči posljednje utakmice koju “čekićari” igraju na svom legendarnom Upton Parku.

Huligani su zasuli autobus raznim predmetima i razbili stakla na njemu, a šokirani igrači Uniteda poslagali su se na pod. Neki su uzeli mobitele i snimali divljački napad, a neki su zadržali smisao za humor. Glavno da nitko nije povrijeđen.

Nakon što su razbili Unitedov autobus, West Hamovi navijači sukobili su se s policijom. Za razliku od autobusa, policija uzvraća pa su neki, umjesto posljednje utakmice na starom stadionu prije preseljenja na novi, večer proveli u policijskoj stanici.

Utakmica je zbog incidenta kasnila 45 minuta.

– Nije baš bilo ugodno, ali došli smo do stadiona – rekao je Rooney.

Suvlasnik West Hama krivi United, ne huligane.

– Pa autobus s igračima Uniteda odavno je trebao biti na stadionu. Ne znam zašto su tako kasno krenuli jer mi smo imali sve organizirano – čudi se David Sullivan.

U utakmici koju su zasjenili neredi slavio je West Ham sa 3:2, te tako ostao u utrci za jedno od mjesta koje vode u Evropa ligu.

Ekipa Slavena Bilića trenutno se nalazi na šestom mjestu sa 62 boda, jednim manje od Manchester Uniteda i dva od Cityja koji je četveroplasirani.