Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ilegalno nabavili ulaznice

Navijači Zvezde na tribinama uprkos zabrani, Tottenham pokrenuo istragu

navijaci zvezda

Zaštitari i policija zadržali su grupu na jednom mjestu, jer ih je bio preveliki broj da bi ih mogli izbaciti sa tribina

Fudbalski klub Tottenham objavio je da će pokrenuti istragu, jer su se na sinoćnjoj utakmici protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona na tribinama pojavili navijači gostujućeg tima uprkos zabrani Evropske fudbalske federacije (UEFA).

Na stadionu Tottenhama pojavila se grupa u kojoj je bilo više od 200 Zvezdinih pristalica, iako im je bila zabranjena kupovina ulaznica zbog rasističkog ponašanja. UEFA će sačekati izvještaj delegata sa utakmice, pa zatim donijeti odluku o eventualnoj istrazi i pokretanju disciplinskog postupka.

Navijači Crvene zvezde ilegalno su nabavili pojedinačne ulaznice i obišli jedan dio stadiona kako bi se okupili kao grupa. Zaštitari i policija zadržali su grupu na jednom mjestu, jer ih je bio preveliki broj da bi ih mogli izbaciti sa tribina. Pokrenuli smo detaljnu istragu da bi smo shvatili kako su došli do ulaznica i preduzećemo najoštrije mjere protiv bilo kojeg pojedinca za kojeg se utvrdi da im je prodao ulaznicu“, saopštili su iz Tottenhama.

Inače, utakmicu trećeg kola grupe “B“ Lige šampiona londonski klub je dobio rezultatom 5:0. Na tabeli lider je Bayern sa devet bodova, a slijede Tottenham sa četiri, Crvena zvezda sa tri i Olympiakos sa jednim.