Neviđena blamaža defanzivca Milana

romagnoli

Nogometaši Napolija u sjajnom su dvoboju 2. kola Serie A pobijedili Milan 4-2 ostvarivši prvu pobjedu sezone. Napoli je vodio 2-0, Milan je potom u izjednačio, da bi domaćin do kraja susreta zabio još dva gola za slavlje.

Junaci u Napolijevoj pobjedi bili su Poljak Arkadiusz Milik i Španac Jose Callejon. Poljak je zabio prva dva gola na utakmici u 18. i 33. minuti, a Callejon druga dva (74, 90+4), te bio asistent za drugi gol.

Strijelci za Milan bili su Mbaye Niang (51) i Suso (55).

https://youtu.be/jyfx6pKzZFs

Gosti su utakmicu završili s dva igrača manje. U 75. minuti je isključen Slovak Juraj Kucka, a dvije minute prije kraja i Niang.

Jedan od zanimljivijih detalja dogodio se u posljednjim sekundama utakmice kada je Insigne prošao po lijevoj strani i uputio oštar centaršut na pet metara gdje se našao nesretni Romagnoli.

Stoper Milana pokušao je presjeći dodavanje, ali je to učinio toliko nespretno da je loptu odbio prema vlastitoj mreži.

https://youtu.be/DVygmYYiu3c

Kako bi spasio pogodak Romagnoli je rukom ‘ošamario’ loptu prije crte, a sudija se, koji je znao kako više nema vremena za povratak Milana, odlučio za najbezbolnije riješenje.

Milanu pogodak, Romagnoliju žuti karton, iako, da je sve bilo prema pravilima stoper je trebao dobiti crveni karton, a domaćin jedanaesterac.