Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Užas u Brazilu

Neymar nakon pokušaja otmice njegove kćerke: Ovo je tužan dan

KATAR 2022 - Neymar nije uspio suspregnuti suze nakon poraza od Hrvatske
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Neymar, najbolji brazilski fudbaler, oglasio se poslije pokušaja otmice njegove bebe u Sao Paulu

Naoružani napadači pokušali su da otmu novorođenu kćerku Neymara dok su roditelji njegove djevojke Brune Biancardi bili vezani tokom upada u kuću Bjancardijevih, smještene u opštini Kotija u Sao Paulu.

Prema izvještaju lista R7, dvojica napadača tražili su Brunu i njihovu novorođenu kćerku Mavi. Ni jedna od njih dvije nije bila kod kuće u trenutku upada, isto kao i Neymar, prenosi Blic.

– Tužan dan, sve zbog dvije loše vijesti. Prva je napad na Brunine roditelje ali hvala Bogu sve se završilo dobro. Takođe, saznao sam za smrt prijateljice, neka Bog dočeka Luanu raširenih ruku. Moje saučešće cijeloj njenoj porodici – objavio je Neymar na Instagramu.

Jedna osoba uhapšena za napad

Biancardini roditelji su, međutim, bili na licu mjesta kad su napadači upali. Prema izvještaju R7, par je bio vezan u svom domu, ali se ističe da nisu povrijeđeni tokom napada.

Video materijal koji je objavila Gradska Straža Brazila (GCM) prikazuje tri osumnjičena lica koja su stigla do kuće autom. GCM je saopštila da je jedno lice, trenutno u pritvoru, stanovnik istog stambenog kompleksa kao i porodica Biancardi.

Jedan osumnjičeni je trenutno zadržan u pritvoru od strane vlasti. Druga dvojica su uspjela da pobjegnu sa lica mjesta nakon što su ukrali brojne vrijedne stvari, uključujući luksuzne torbe, satove i nakit.