Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neymar, novac i Benzema: Zbog čega će Ronaldo napustiti Real?

ronaldo

Ne stišavaju se priče o Ronaldovom odlasku iz Reala, danas je Ramos odbio da o tome govori, uz poruku da ne zna šta se dešava. Mediji bliski klubu, dakle madridski ne negiraju da se nešto sprema, odnosno da Portugalac ima namjeru da ode narednog ljeta.

Da li je istina da je to saopštio Florentinu Perezu i da neće odustati iako ima ugovor do 2021. teško je reći, tek ovih pet razloga se navode kao ključ njegove odluke.

Messi i Neymar zarađuju više novca

Ugovor koji je mnogo slabiji od Messijevog i Neymarovog. Sadašnji i bivši igrač Barcelone zarađuju neuporedivo više, dok Ronaldo ima 21 miliona po sezoni. Navodno je dobio obećanje da ako ostane, prošlog ljeta, pregovaraće se o poboljšanju ugovora, ali se to nije desilo.

Navijači

Ronaldo ima problema sa navijačima, smatra da ga u klubu, ali i na tribinama ne cijene dovoljno i da je to na neki način poruka da treba da ode.

Perez želi Neymara

Glasine o Neymaru su ga pogodile, ne o dolasku Brazilca 2021. već narednog ljeta. Naime, Perez vjeruje da će biti silnih problema za PSG da ostane u granicama FFP i da će biti prinuđeni da se odreknu Neymara. On je spreman da ponudi i Assensija kao dio dogovora.

Benzema 

Benzema, odnosno odluka da Francuz bude prodat. Cristiano se silno protivi tome, u pitanju je njegov omiljeni saigrač i spreman je i sam da napusti klub, ako “devetka” Reala bude prinuđena da ode iz Madrida.

Problemi sa porezom

Problemi sa porezom, odnosno činjenica da bi više zarađivao u Engleskoj zbog drugačijih zakona, ali i povratak u ljetnu sagu kada je Real prao ruke od čitave situacije tjeraju Ronalda da razmišlja o odlasku.

Da je došao Mbappe, prošlog ljeta, on bi tražio da ode, mada je možda u pitanju bio i blef jer nije bilo opcija, PSG je uzeo Neymara, a u Unitedu je prepreka Mourinho.