Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Brazilska zvijezda

Neymar: Ponovo igrati zajedno s Messijem, to je nešto što najviše želim

neymar messi

Upitan da li želi da Messi nakon Barcelone karijeru nastavi u redovima PSG-a, Neymar je odgovorio kako sljedeće godine definitivno želi biti u istoj ekipi s Messijem i uživati u fudbalu

Brazilski fudbaler i zvijezda francuskog prvaka Paris Saint Germaina (PSG) Neymar izjavio je kako sljedeću sezonu želi igrati u istom klubu s Argentincem Lionelom Messijem, javlja Anadolu Agency (AA).

Neymar, koji je odigrao ključnu ulogu zabivši dva pogotka u meču UEFA Lige prvaka gdje je PSG na gostovanju savladao Manchester United s 1:3, odgovarao je na pitanja novinara nakon utakmice.

Upitan da li želi da Messi nakon Barcelone karijeru nastavi u redovima PSG-a, Neymar je bio jasan:

“Uživati ​​u fudbalu na terenu igrajući ponovno s Mesijem, to je nešto što najviše želim. Može čak preuzeti poziciju na kojoj igram ja, s tim nemam problema. Ali, sljedeće godine definitivno želim biti u istoj ekipi s njim. Moramo to ostvariti.”

Messi je za Barcelonu odigrao ukupno 743 utakmice i postigao 641 pogodak, čime je postao jedan od legendarnih igrača ovog kluba. Njegov ugovor s Barcelonom ističe na kraju ove sezone, a mediji su već pisali da bi Leo mogao karijeru nastaviti na Parku prinčeva.