Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neymar uživa na “Parku prinčeva”, ubjedljiva pobjeda PSG-a

neymar
Foto: leparisien.fr

Ekipa PaSG-a nastavila je sa pobjedama u francuskoj Ligue 1, na startu nove sezone.

Treći trijumf u prva tri kola ”Sveci” su izborili večeras na svom ”Parku prinčeva”, u duelu sa Toulouseom. Na kraju, veoma ubjedljivih 6:2 za domaće, a zanimljiv je podatak da su čak četiri gola postigli sa igračem manje na terenu!

PSG je od samog početka uspostavio inicijativu. Redale su se akcije na polovini gostiju, stvarale prilike, ali umjesto vodstva ”Svetaca”, pogodak na drugoj strani.

Igrao se 18. minut, kada je Gradel šokirao navijače PSG-a, vodećim golom za Toulouse, ali ne zadugo.

Samo trinaest minuta kasnije, Neymar je započeo akciju sa Rabiotom, a onda je i na najbolji način završio, pošto je odbijenu loptu proslijedio u mrežu – 1:1.

Četiri minuta kasnije potpuni preokret, za koji se pobrinuo Rabiot, a u finišu prvog poluvremena nije priznat možda i regularan gol Cavanija zbog ofsajda.

Rezultatom 2-1 ušlo se u drugo poluvreme, a kada je Verratti u 69. minutu isključen zbog drugog žutog kartona, činilo se da bi ”Sveci” mogli da imaju problema do kraja.

Neymar je pet minuta kasnjije iznudio penal koji je realizovao Cavani, a tri minuta kasnije uzvratio je Jullien za 3-2, nakon kornera, kada se lopta odbila od glave Thiaga Silve u mrežu.

Ali, do kraja meča, prava kanonada domaćih.


PSG 6-2 Toulouse – All goals & Highlights – 20… by Soccer_LENS

Počelo je prelijepim pogotkom Pastorea sa dvadesetak metara u 82. minutu, nastavljeno je efektnim golom Kurzawe nakon majstorski izvedenog kornera od strane Neymara, a prva zvijezda ”Svetaca” pobrinuo se za potpuni delirijum na tribinama u nadoknadi vremena.

Prevario je petoricu protivničkih igrača u kaznenom prostoru, a onda rutinski poslao loptu u mrežu – 6:2!