Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nije vic: Ante Čačić postaje hrvatski selektor?!

cacic i mamic

U ponedjeljak, 21. rujna, bit će održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na kojoj će biti imenovan novi izbornik muške A reprezentacije, nasljednik Nike Kovača s kojim je HNS prije 11 dana raskinuo ugovor.

Točno u podne počet će zasjedanje najvišeg izvršnog tijela HNS-a koje ima 17 članova, a predsjedava mu predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Kroz hrvatske medije se već danima kao glavni favoriti za izborničko mjesto spominju aktualni trener Lokomotive Ante Čačić i glavni strateg Splita Zoran Vulić, prenosi Hina.

Sudeći prema njihovim najnovijim medijskim istupima uoči nedjeljnog prvenstvenog dvoboja Lokomotive i Splita na stadionu u Kranjčevićevoj, veliko bi iznenađenje bilo kad na konferenciju za medije, najavljenu za ponedjeljak u 14 sati, kao novi izbornik ne bi izašao 61-godišnji Čačić.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju već za tri tjedna očekuje prva od dvije preostale utakmice u kvalifikacijama za Euro 2016., u kojoj će u subotu, 10. listopada, pred praznim tribinama stadiona Maksimir, Hrvatska ugostiti Bugarsku.

Već tri dana poslije hrvatski će nogometaši gostovanjem na Malti zaključiti kvalifikacijski ciklus.