Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bernand Challandes

Nije znao da ga snimaju: Ljutiti selektor Kosova postao hit na internetu (VIDEO)

bernard

Kamere engleskih novinara snimile su selektora Kosova Bernanda Challandesa kako u tunelu ljutito reaguje prema nekim situacijama iz igre, ali čim je shvatio da ga kamera snima, trener ove reprezentacije je promijenio svoje ponašanje

Selektor nogometne reprezentacije Kosova Bernand Challandes je nakon poraza njegove selekcije od Engleske rezultatom 5:3 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine imao vrlo zanimljive reakcije, ali kada je vidio kameru naglo je promijenio svoje ponašanje.

Kosovari su odigrali odličan meč protiv Engleske, u prvoj minuti su stigli u vodstvo od 1:0, no do poluvremena su ih Englezi u potpunosti nadigrali, postigli čak pet pogodaka i već tada osigurali pobjedu u ovom meču.

Ipak, Kosovo je u drugom poluvremenu postiglo još dva pogotka i barem malo ublažilo poraz, a na kraju je rezultat od 5:3 i više nego pristojan za ovu reprezentaciju.

Kamere engleskih novinara snimile su selektora Kosova Bernanda Challandesa kako u tunelu ljutito reaguje prema nekim situacijama iz igre, ali čim je shvatio da ga kamera snima, trener ove reprezentacije je promijenio svoje ponašanje.

Na kraju, sigurno je da će Challandes pokupiti brojne simpatije engleskih medija zbog ovog poteza, baš kao i njegova reprezentacija koja je odigrala izuzetno hrabro meč protiv Engleza.