Bivši reprezentativac

Nikola Kalinić se vratio u Hajduk nakon više od 13 godina

kalinic hajduk (1)

Potpisivao sam ugovore s brojnim klubovima, velikim klubovima, igrao za njih, ali Hajduk je za sve nas koji smo odrasli ovdje najveći

Nogometaš Nikola Kalinić vratio se u Hajduk. Bivši hrvatski reprezentativac predstavljen je kao novi igrač splitskog kluba u nedjelju kasno navečer.

“HNK Hajduk s iznimnim zadovoljstvom može potvrditi da će naša prva ekipa u nastavku sezone biti jača za Nikolu Kalinića koji se nakon više od 13 godina vraća na Poljud i preuzima svoj broj 9! Nikola u Hajduk stiže u 34. godini kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Hellas Veronom”, objavio je splitski klub.

U Hajduku je Kalinić počeo karijeru i bio do 2009. godine, kada ga je Blackburn kupio za sedam miliona eura. Za prvu ekipu splitskog kluba odigrao je ukupno 79 službenih utakmica te je pritom zabio 44 pogotka.

“Povratak u Hajduk poseban je trenutak u mom životu. Potpisivao sam ugovore s brojnim klubovima, velikim klubovima, igrao za njih, ali Hajduk je za sve nas koji smo odrasli ovdje najveći i za njega smo emotivno vezani. Ovo je mjesto gdje sam odrastao, mjesto na kojem sam stekao nogometnu afirmaciju. Na koncu, tu sam se rodio i tu su moji ljudi. Dat ću sve od sebe da zadržimo ovaj trenutak, da zajedno razveselimo sve koji dišu za Hajduk i što duže zadržimo ovaj trenutak i trenutnu emociju koja vlada oko kluba”, rekao je 34-godišnji Kalinić.