Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrvatski reprezentativac

Nikola Vlašić se povrijedio na treningu i propustit će ostatak Eura

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Selektor Zlatko Dalić je u dogovoru s Vlašićem i liječničkom službom donio odluku da će Nikola napustiti kamp reprezentacije jer mu povreda ne dopušta da tijekom Eura konkurira za utakmice

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić napustit će kamp reprezentacije i propustiti ostatak Evropskog prvenstva u Njemačkoj zbog povrede mišića, objavljeno je u utorak na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Vlašić je zadobio povredu na treningu te je s liječnikom dr. Sašom Jankovićem danas obavio pregled magnetskom rezonancijom na kojoj je ustanovljena manja ruptura mišića, dodaje HNS.

Selektor Zlatko Dalić je u dogovoru s Vlašićem i liječničkom službom donio odluku da će Nikola napustiti kamp reprezentacije jer mu povreda ne dopušta da tijekom Eura konkurira za utakmice.

-Nikola je uložio jako puno truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na Euru i zato mi je jako žao zbog ove ozljede mišića koju je zadobio. Svjesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni dio ove ekipe, kao što je on sa svoje strane htio biti dio ekipe na velikom takmičenju. Nažalost, dogodila se druga ozljeda i mogu Nikoli samo zahvaliti na ogromnom trudu te mu poželjeti brz oporavak te da se na teren vrati u svom najboljem izdanju, izjavio je Zlatko Dalić.

-Iznimno mi je žao što zbog ove nove povrede neću moći pomoći ekipi tokom ovog Eura. Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme i hvala selektoru i štabu na prilici da na treninzima pokažem da sam spreman, što sam vjerujem i učinio uoči Eura. Ekipi želim puno sreće, vjerujem u njih maksimalno te sam siguran da će ostvariti nove uspjehe na ovom Euru. U meni će imati najvećeg navijača, naglasio je Vlašić.