Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za LP

Ništa od “već zakazanog” okršaja Zvezde i Dinama, Sheriff šokirao prvake Srbije

zvezda-sheriff

Beogradski klub će evropski put nastaviti u play-offu Lige Evrope gdje će se sastati sa poraženim iz dvomeča Young Boys – Cluj

Fudbaleri beogradske Crvene zvezde nisu se uspjeli plasirati u play-off Lige šampiona, čime je otpala mogućnost da se sastanu sa zagrebačlkim Dinamom, koji kasnije večeras igra revanš duel trećeg kola kvalifikacija protiv Legije u Varšavi, javlja Anadolu Agency (AA).

Zvezdu je eliminisao moldavski Sheriff, koji je, nakon 1:1 u Beogradu, slavio rezultatom 1:0 u Tiraspolu. Junak domaćeg tima bio je Danilo Arboleda koji je pobjednosni gol postigao u drugoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Beogradski klub će evropski put nastaviti u play-offu Lige Evrope gdje će se sastati sa poraženim iz dvomeča Young Boys – Cluj.

Dinamo će u kasnijem večerašnjem terminu, nakon 1:1 u Zagrebu, odmjeriti snage sa Legijom u Varšavi. Pobjednik duela u play-offu Lige šampiona igraće protiv Sheriffa, a poraženi će preseliti u borbu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope gdje će se sastati sa poraženim iz ogleda Ferencvarosa i praške Slavije.