Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sebastian Villa

Nogometaš brutalno pretukao djevojku, ona sve objavila na Instagramu (FOTO/VIDEO)

krv

Sebastian i Daniela u vezi su dvije godine, žive u Buenos Airesu gdje Cortes igra za slavnu Bocu, a sada je Daniela u poruci na Instagramu objavila da je žrtva nasilja

Kolumbijski  nogometaša Sebastiana Villu njegova djevojka Daniela Cortes optužila je za fizičko nasilje.

Sebastian i Daniela u vezi su dvije godine, žive u Buenos Airesu gdje Cortes igra za slavnu Bocu, a sada je Daniela u poruci na Instagramu objavila da je žrtva nasilja.

“Nažalost, moram ovo napraviti jer ne mogu više trpjeti ono što mi radi. Dvije godine živimo zajedno i ovo nije prvi put da se događa. Opraštala sam mu i mislila da će se promijeniti, ali neće. Ovo objavljujem jer želim da svi vide kakva je on zvijer i ološ. Imam svjedoke za fizičko i psihičko nasilje. Ne mogu vjerovati da je netko ovo u stanju napraviti. Bojim se da će se dogoditi nešto još strašnije. Ovo je istina o Sebastianu Villi, čovjeku koji tuče žene. Ja nisam prva kojoj je ovo napravio. Molim državu da mi pomogne jer želim biti s obitelji i kćerkicom”, objavila je Daniela uz fotografije na kojoj se vidi krv na njenom licu te masnice i ogrebotine po rukama.

Villa je u Bocu Juniors stigao prije dvije godine i dosad je za reprezentaciju Kolumbije odigrao tri utakmice.