Veliki sukob

Novi trener Reala prekrižio jednu od najvećih zvijezda

isco

AS piše kako su za dovođenje Isca u januarskom prijelaznom roku zainteresirani Juventus, Napoli i Manchester City

Isco bi mogao biti sljedeća zvijezda koja će napustiti Real budući da je u nemilosti trenera Santiaga Solarija.

Novi trener Reala je protiv Rome (2:0) jednog od najboljih igrača kluba poslao na tribine. Španski mediji pišu da je u potpunosti prekrižio Isca jer navodno osjeća da ga španski reprezentativac ne poštuje.

“Postoje odluke koje se donose u određenim trenucima, a mi smo ti koji ih donosimo u Realu. One su uglavnom sportske prirode. Ovdje se radi o fiktivnom problemu, problemu koji ne postoji. Svi koji budu odabrani moraju biti maksimalno spremni za nastup”, rekao je Solari i nije htio detaljnije govoriti o slučaju Isco.

Iscu je to prvi put otkako je u Realu da se našao u ovakvoj situaciji. Solari mu je peti trener, ali prvi koji ga je ovako stavio u drugi plan.

Navodno su njih dvojica u sukobu još od prvog treninga kada je Solari privremeno preuzeo Real. Solario je tražio od igrača na jednom treningu da naglas broje svoja dodavanja kako bi kasnije radili određene korekcije. Isco mu je dobacio da je on tu da igra nogomet, a ne da zbraja. To se dogodilo utakmice protiv Melille u Kupu Kralja, a Isco je za to gostovanje ostao u Madridu.

Otkako je Solari preuzeo Real Isco je nastupio u samo tri utakmice, a ukupno na travnjaku nije proveo niti 90 minuta.

Nakon posljednjeg ligaškog poraza od Eibara (3:0) Isco se navodno odbio i rukovati s trenerom, a Solari sjajnom nogometašu zamjera nezalaganje na treninzima.

“Svaki nogometaš želi igrati, ali mora jako raditi da bi bio u prvih 11. Ne želim nikome davati savjete, imamo dovoljno godina da znamo ko što treba raditi. Morate trenirati. Ne govorim da Isco ne trenira, ali to je nogomet”, prokomentirao je Marcelo situaciju s Iscom.

AS piše kako su za dovođenje Isca u januarskom prijelaznom roku zainteresirani Juventus, Napoli i Manchester City.