Fudbal

nakon crvenog kartona

Objavljena fotografija koja Zlatanu može stvoriti veliki problem (FOTO)

13/04/2021

Ibrahimović se sada susreće sa optužbama da je prekršio Covid pravila jer niti je restoran smio raditi, niti su se Zlatan i njegovo društvo pridržavali socijalne distance, a nisu ni nosili maske u zatvorenom prostoru

U pobjedi Milana na gostovanju kod Parme Zlatan Ibrahimović zaradio je direktan crveni karton i propustit će najmanje jednu prvenstvenu utakmicu. Ali to nije jedini problem za švedskog napadača.

Naime, italijanski mediji nedugo zatim objavili su fotografiju iz jednog restorana gdje je popularni Ibra bio s društvom.

Prema određenim informacijama njegov prijatelj je navodno restoran otvorio isključivo za njega, ali ostaje nejasno kako im se moglo dogoditi da ih je neko uspio fotografisati.

Ibrahimović se sada susreće sa optužbama da je prekršio Covid pravila jer niti je restoran smio raditi, niti su se Zlatan i njegovo društvo pridržavali socijalne distance, a nisu ni nosili maske u zatvorenom prostoru.

Iz Milana nisu željeli komentarisati cjelokupunu situaciju jer se očito ne žele zamjeriti s Ibrahimovićem s kojim su trenutno u preogovorima o potpisu novog ugovora.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.