Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

crna gora

Objavljena snimka na kojoj se vidi kako vođa “Varvara” tuče policajca

New Project (8)

Pripadnicima crnogorske policije prilično je dugo trebalo da shvate šta se dešava

Današnji navodi Srđana Lješkovića, advokata vođe navijača Varvari Aleksandra Čake Ivanovića, koji tvrdi da je njegov branjenik preskočio ogradu da bi navodno zaštitio maloljetne navijače na utakmici Budućnost-Sutjeska u Nikšiću, nisu tačni, piše crnogorski “CdM”.

Isti portal ekskluzivno je objavio snimak na kome se vidi da je Ivanović preskačio ogradu i odmah krenuo da udara policijske službenike.

Pripadnicima crnogorske policije prilično je dugo trebalo da shvate šta se dešava, no nakon što su se pribrali, opkolili su Ivanovića i, sudeći prema fotografijama koje su tada objavljene domah nakon utakmice, prebili ga “na mrtvo ime”.

Ivanović je tokom današnjeg saslušanja ispričao da je nakon utakmice nekoliko maloljetnih navijača sišlo na teren kako bi se pozdravili sa fudbalerima i trenerom, kao što to stalno rade, ali su iz za sada nepoznatog razloga policajci počeli da ih prskaju suzavcem i udaraju pendrecima. Međutim, nakon ove snimke, moraće promjeniti priču.

Ivanović se trenutno nalazi u Istražnom zatvoru gdje čeka početak suđenja za napad na službenika policije. Podsjećamo, sve se dešavalo na velikom derbiju crnogorskog prvenstva odigranom početkom aprila, koji je završio 2:2.