Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Portugal

Obožavateljice hvataju Ronaldov kip za nezgodno mjesto, Instagram preplavljen slikama

ronaldo

Statua nogometaša Juventusa posebno je zanimljiva turisticama u Madeiri

Kip Cristiana Ronalda posebno svijetli na njegovom međunožju, vjerojatno zato što ga veliki broj turistica hvata za to područje i tako pozira.

Kip portugalskom asu u njegovom hotelu Pestana CR7 u Madeiri postavljen je 2014. godine i odmah je uhvatio pažnju, a sad se ponovo piše o njemu zbog “ispoliranih prepona”.

Statua nogometaša Juventusa posebno je zanimljiva turisticama u Madeiri, a mnoge je privukla kvrga u njegovom šorcu. “Samo sam htio fotografiju s njim da mogu poslati porodici”, rekao je turist John Rodgers za The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by An (@getinspiredlondon) on

“No čim sam poslao fotografiju u obiteljsku chat grupu, svi su se počeli smijati. Nisu mogli ne primijetiti dobro protrljanu površinu između njegovih nogu”, dodao je.

“Kad smo čekali povratak na kruzer, shvatili smo da rijeka turista želi uhvatiti kip baš za to područje. Čini se da ih je to sve dobro nasmijavalo, posebno mladu plavušu. Nije mogla držati ruke podalje”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura? (@laura_dances1) on

Nije prvi put da se jedna Ronaldova statua našla u centru pažnje. Otkrivanje kipa u zračnoj luci u Madeiri 2017. godine nije prošlo najbolje, a bronzana statua zvijezde tad je postala predmetom sprdnje.