Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Očajni navijač Arsenala na Maksimiru osuo paljbu po Wengeru (VIDEO)

navija__arsenal

Zagrebački Dinamo je u srijedu navečer ostvario povijesnu pobjedu protiv Arsenala na Maksimiru. Favorizirani Englezi podcijenili su Mamićevu momčad i to im se žestoko obilo o glavu. Slavili su Modri 2-1 i bacili cijeli stadion u trans osim, naravno, malog kontingenta gostujućih navijača koji su bjesnili nakon utakmice.

– Kad promijeniš cijelu odbranu u odnosu na zadnju utakmicu, ne možeš očekivati ništa boljeg od ovoga. Igrali smo jako nonšalantno i zasluženo izgubili! – rekao je jedan od navijača Arsenala.

Ali, neki nisu reagirali toliko “analitički i pristojno”:

– Nastojim zadržati hladnu glavu, ali moram ti reći, j****o mi je teško! Uopće mi nije jasna selekcija igrača za ovu utakmicu. Potrošio sam 600 funti da dođem u Zagreb, da vidim prvu utakmicu Lige prvaka i onda mi izvedu ekipu za Carling Cup!

Rezignirani navijač potom je nastavio:

– Hoće li mi netko objasniti zašto je morao odmarati Čeha? Pa on je golman, pobogu! I što je s ovim Artetom? Čovjek ima veliki ugovor, a gotov je igrač. Moj sin bi igrao bolje od njega!

Zatim je nastavio tiražu protiv trenera Topnika:

– Arsene Wenger je umislio da je veći od kluba. E pa j***no nije! Ovaj klub se zove Arsenal FC, a ne Arsene FC. I ne, neću se smiriti! Pazite, sad moram hodati pet milja u nepoznatom smjeru da bih došao do hotela i sutra se odmah vraćam nazad. Halo, ovo je prva utakmica, mi trošimo tonu love, a zbog čega? Zbog ovog?!