Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"FootyHeadlines"

“Očajno”: Na internetu osvanule fotke novih dresova Hrvatske

hrvatska (1)

Prema prvim reakcijama, nakon što su fotke dospjele na internet, u našem susjedstvu i nisu baš oduševljeni

Hrvatska nogometna reprezentacija nadomak je plasmana na Evropsko prvenstvo 2020. godine, za to ostvarenje nedostaje još samo bod, pa je Nike već počeo pripremati nove dresove.

Službeno bi trebali biti predstavljeni tek u martu 2020. godine, no autori stranice FootyHeadlines ovih su se dana preko svojih izvora dočepali uzorka.

Prema prvim reakcijama, nakon što su fotke dospjele na internet, u našem susjedstvu i nisu baš oduševljeni.

Na majici će biti izmiješani poznati kvadratići u nekoliko veličina, pa se pretpostavlja da će konačni dizajn dresova izgledati ovako nekako. Na prvu bismo rekli da su ovi prethodni dresovi bili znatno ljepši, zapravo je izgledom malo ko u našoj redakciji ostao oduševljen, ali pričekajmo ipak finalnu verziju i onda donesimo konačni sud, napisali su novinari Večernjeg lista.

U anketi spomenutog lista, čak 77 posto onih koji su učestvovali su nove dresove ocijenili kao “Očajno, kao da nas neko zafrkava”

Ranije ove godine portal Footy Headlines objavio je informaciju kako bi drugi dres Hrvatske trebao ostati crne boje s obzirom na veliku popularnost koju je stekao na SP-u u Rusiji gdje su Hrvati osvojili srebro.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.