Trener Željezničara

Odović nakon poraza: Neki igrači misle da su pobrali svu pamet svijeta

milomir_odovic

Milomir Odović, trener ekipe s Grbavice, razočaran je igrom svoje ekipe i smatra da neki igrači imaju precijenjeno mišljenje o sebi

Trener Željezničara Milomir Odović bio je vidno razočaran nakon poraza svoje ekipe od Zvijezde 09, u posljednjoj utakmici 15. kola Premijer lige BiH, javlja Fena.

Na pres-konferenciji nakon utakmice istaknuo je da su njegovi igrači odigrali loše, posebno u prvom poluvremenu.

– Ne znam šta da kažem. Odigrali smo slabo, posebno u prvom poluvremenu. Jednostavno, u nekakvoj smo negativnoj energiji i to se pokazalo odlučujućim. Imali smo šansi, ali nismo zaslužili da postignemo gol. Neki igrači imaju precijenjeno mišljenje o sebi i tako se ponašaju. Ovo je trebalo da bude praznik fudbala za Željezničar, uzimajući u obzir rezultat u Gabeli – kazao je Odović.

Na pitanje novinara da li će ostati na klupi Željezničara nije dao precizan odgovor.

– Nemam pojma da li ću ostati, u ovakvoj situaciji jedini ja visim. Ništa mi nije teško za Želju, ali još jednom kažem da neki misle da su pobrali svu pamet svijeta, ali ja znam koliko ne znaju – dodao je.

Ističe da su njegovi igrači trebalo da odigraju jednako dobro kao i u prethodnom kolu kada su u Mostaru pobijedili aktuelnog prvaka Zrinjskog.

Naredni meč Željezničar igra u subotu, 3. novembra kada se sastaje s najvećim rivalom Sarajevom na Koševu.