haos u trebinju

Opšta tuča poslije meča Leotara i Zrinjskog, tukao se i Jakirović

1665985500-tuca-bih

Varnica tokom duela Leotara i Zrinjskog bilo je očekivano na terenu, ali su sramotne scene viđene po završetku susreta

Leotar i Zrinjski su remizirali u Trebinju, bilo je 1:1, ali mnogo više se priča o događajima po završetku tog susreta.

Varnica tokom duela Leotara i Zrinjskog bilo je očekivano na terenu, ali su sramotne scene viđene po završetku susreta. Zrinjski je prvi poveo pogotkom Bilbije, da bi Handžić donio izjednačenje domaćima, što je bio i konačan rezultat ovog meča.

Na konferenciji za novinare u jednom trenutku Srđan Kulić, član stručnog štaba Leotara obratio se ne baš primjerenim tonom treneru gostiju iz Mostara.

„Kome psuje majku mrtvu Bilbija ovdje sada? Svi nama psuje majke mrtve, je li vam to klub? Sram vas bilo. Pa se ugledajte… Pitajte ga šta radi. Psuje mrtve majke jer nema dovoljno tople vode, sram vas bilo“, kazao je Kuljić, a pokušavao je da ga smiri trener Leotara Marko Maksimović.

Sve to trener gostiju Sergej Jakirović je zbunjeno gledao, njegov kolega smirivao stvari, a konferencija za novinare je posle toga nastavljena.

Na internetu se kasnije pojavio i snimak u kojem se vidi da je ispred stadiona došlo do fizičkog sukoba između više osoba. U sukobu je učestvovao upravo Sergej Jakirović, kao i nekoliko članova domaćeg kluba.

Nekoliko učesnika ovog incidenta našlo se i na podu, jedan od njih je kondicioni trener Zrinjskog koji je neposredno prije toga nasrnuo sa leđa na jednog od učesnika incidenta. Na snimku se vidi da je policija utrčala među vinovnike incidenta, ali je organima ra bilo vrlo teško da ih smiri.