Optužio Argentinu: Ronaldo se naljutio zbog Messija

messi roki

I Cristiano Ronaldo i Lionel Messi na kraju su osigurali SP u Rusiji, ali za razliku od Ronalda, koji je imao nekoliko velikih promašaja, Messi je u odlučujućoj utakmici protiv Ekvadora postigao hat-trick i odveo svoju reprezentaciju na svjetsku smotru.

Argentina je odradila iznimno loše kvalifikacije i umalo ostala bez nastupa u Rusiji, ali zahvaljujući Messiju to se nije dogodilo. Međutim, nakon njegove briljantne izvedbe, zvijezdu Reala je navodno to razljutilo jer je sva pažnja otišla u suprotnom smjeru.

Otrovne strelice dolaze i prema igračima Ekvadora, koje optužuje da nisu imali baš puno motiva protiv Argentine, odnosno da dobar dio njih uopće nije bio koncentriran na igru. To se moglo dobro vidjeti i kod golova Argentine. Neki izvještaji idu toliko daleko da tvrde kako je pet igrača Ekvadora pilo i zabavljalo se večer prije utakmice.

Ali, jedno je ipak sigurno, Messi i Ronaldo ponovno će voditi borbu na najvećoj pozornici i imati motivaciju iduće godine što dalje dogurati s reprezentacijom. Podsjetimo, Messi je dosad igrao u finalu SP-a, dok je Ronaldo prošle godine postao europski prvak.