Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Giuseppe "Pino" Pagliara

Optužio Sir Alex Fergusona da je namjestio utakmicu za zlatni Rolex

ferguson

Kako pišu italijanski mediji, Pagliara je na jednom od svjedočenja spomenuo i Fergusona kao i još neke engleske trenere koje je optužio za namještanje utakmica

Italijanski menadžer Giuseppe “Pino” Pagliara optužio je Sira Alexa Fergusona da je učestvovao u namještanju utakmica, prenosi Anadolu Agency.

Pagliara je s bivšim pomoćnim trenerom Burnleyja Tommyjem Wrightom optužen za niz nepravilnosti u nogometu koje uključuju korupciju i namještanje utakmica.

Kako pišu italijanski mediji, Pagliara je na jednom od svjedočenja spomenuo i Fergusona kao i još neke engleske trenere koje je optužio za namještanje utakmica.

Pagliara je tvrdio da je Ferguson učestvovao u namještanju utakmice Lige prvaka protiv Juventusa, istakavši da je Sira Alexa “nagradio” zlatnim Rolexom vrijednim 30.000 eura.

Osim Fergusona, Pagliara je optužio i Stevea McLarena, Harryja Redknappa i Neila Warnocka, napominjući da bi 99 posto nogometnih trenera u najboljem slučaju radilo u autosalonima da se ne bave nogometom.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.