Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nk čelik

Ornek se izvinio Robijašima: Nakon gola, naš se sistem raspao

ornek

Nije želio nikoga posebno apostrofirati, kazao je kako su griješili kao tim, ali je istakao kako se osjetio nedostatk nekoliko igrača

Nakon večerašnjeg debakla od Mladosti iz Doboja kod Kaknja, koja je na Bilinom polju slavila s 3:0, domaći su navijači više od 10 minuta ispred južne tribine zadržavali nogometaše Čelika te od njih zahtijevali da skinu dresove.

Nogometaši ih nisu poslušali, ali su pokunjenih glava napustili teren. Navijači su skandirali i klupskom vodstvu „Uprava, napolje“.

– Čestitam mojim igračima na zasluženom trijumfu, u prekrasnom ambijentu na Bilinom polju. Ponosan sam na moje igrače, pogotovo sam ponosan na zeničke navijače, koji su nas nagradili aplauzom za pobjedu- kazao je trener Mladost Adnan Zildžović.

Domaći trener Adnan Ornek izvinio se navijačima za poraz na njihovu, 30. godišnjicu, čime su ih razočarali.

– Žao mi je što smo pretrpili prvi domaći poraz. Nakon njihovog prvog gola, naš se sistem raspao. Naši ključni igrači nisu bili na nivou i zbog toga smo imali problema – kazao je Ornek, koji je istakako kako ih je drugi gol potpuno dotukao.

Nije želio nikoga posebno apostrofirati, kazao je kako su griješili kao tim, ali je istakao kako se osjetio nedostatk nekoliko igrača. Prije svih Nermin Jamaka.

Ornek je kazao kako nije očekivao da će tako loše odigrati posljednji meč ove jeseni na svom terenu.