Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nk osijek

Ovako će izgledati najmoderniji stadion u Hrvatskoj nakon postavljanja travnjaka

nkosijek stadion
Novi stadion NK Osijek / FOTO: Facebook/@birtija.nk.osijek

Bude li sve gotovo po planu, Osijek bi na njemu trebao zaigrati u proljetnom dijelu ove sezone

Na navijačkoj stranici NK Osijek “Bijelo-plava birtija” izašla je fotografija projekcije travnjaka na Pampasu. U Osijeku se ozbiljno radi kako bi najmoderniji hrvatski stadion bio gotov u planiranom roku, a to je kraj ove godine.

Navijači Osijeka su oduševljeni prikazanim stanjem stadiona, a plan Uprave kluba je da uz moderno zdanje NK Osijek dobije i trening-kamp sa svim potrebnim popratnim sadržajima koji će nuditi optimalne uslove za trening prvog tima, ali i školu nogometa.

Bude li sve gotovo po planu, Osijek bi na njemu trebao zaigrati u proljetnom dijelu ove sezone. Osijek je za ovu sezonu u prodaju pustio polugodišnje sezonske karte jer bi se klub sljedeće godine trebao preseliti. Iz tog razloga Osijek nije prodavao pretplate za cijelu sezonu jer još ne zna kakva će biti situacija sa stadionom.

Podsjetimo, na YouTubeu je ljetos objavljena snimka stadiona u fazi izgradnje. Na sredini zapadne tribine bit će restoran s pogledom na teren, ispod jugozapadne tribine smjestit će se fan shop, a obavljena je i optimizacija zapadne tribine. Izbačeni su sadržaji poput jacuzzija i saune za VIP goste.