Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

slavlje u mostaru

Ovako su igrači i navijači Zrinjskog proslavili duplu krunu

Foto: Monika Ćubela Savić/FENA

Ovim uspjehom, generacija trenera Krunoslava Rendulića ostaje upisana u povijest najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini

Nogometaši Hrvatskog športskog kluba Zrinjski sa svojim navijačima, simpatizerima i brojnim građanima u Mostaru su proslavili duplu krunu – osvajanje Premijer lige i Kupa BiH.

Ovim uspjehom, generacija trenera Krunoslava Rendulića ostaje upisana u povijest najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini.

Historijski uspjeh kluba proslavljen je na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače gdje su se najprije brojni navijači i simpatizeri slikali s peharima, nakon čega su Plemići trofeje podigli s balkona Kosače.

Središnji dio proslave počeo je uz nastup mostarske grupe Deja Vu i zajedničko slavlje s igračima i stručnim stožerom HŠK Zrinjski Mostar. Plemići su večeras pozirali za fotografije s navijačima te su potpisali na stotine dresova i fotografija.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski je titulu prvaka BiH osvojio još prije nekoliko sedmica, dok je trofej Kupa osvojio prije nekoliko dana pobjedom u finalu protiv FK Velež.