Čelik nakon Željezničara

Ozer žali zbog pada u igri, Oglun najavio isplatu premija i pored poraza

180619_ozer

Drugi gol je bio dosta zanimljiv. Možda je bio prekršaj, možda nije, kazao je trener Čelika

Trener Čelika Hasan Ozer pohvalio je igru svog tima po lijevoj strani, ali pad u igri početkom drugog poluvremena je presudio.

-Dosta smo dobro počeli. Isto kao i protiv Sarajeva. Imali smo podršku navijača, diktirali smo tempo, pritiskali…posebno smo dobre napade imali po lijevoj strani. Znali smo da Željo ima dobru organizaciju igre, da osvajaju loptu i rade brze kontranapade- kazao je trener Čelika Hasan Ozer.

On je dodao kako će nastaviti raditi, uigravati se da realiziraju šanse koje stvaraju, kojih je i danas bilo nakon centaršuteva sa lijeve strane.

-Na poluvremenu sam igračima rekao da u istom ritmu trebaju početi i drugo poluvrijeme, ali nažalost, kao i protiv Sarajeva, loše smo počeli drugo poluvrijeme. Protiv Sarajeva nismo primili, ali sada jesmo- kazao je Ozer.

-Drugi gol je bio dosta zanimljiv. Možda je bio prekršaj, možda nije. Možda je sudija trebao svirati prekršaj, ali nije i primili smo gol. oslije primljena dva gola, teško se vratiti- kazao je Ozer.

Predsjednik Čelika Aydin Oglun najavio je kako će igrači, mada su izgubili, dobiti premije jer su, po njegovom mišljenju, pružili što su mogli.