Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šaljiva situacija

Ozil je tek napustio Arsenal, a saigrači se već “otimaju” za njegovu desetku

Arsenal je ostavio ono teško krizno razdoblje iza sebe

Tek što je Mesut Ozil otišao iz Arsenala, njegova “desetka” postala je udarna tema u svlačionici Topnika, a na nju su oko bacila dva napadača londonskog kluba.

Tako se bar čini iz objava na Instagramu, jer su se Pierre-Emerick Aubameyang i Alexandre Lacazette, inače najbolji prijatelji, odmah počeli kroz šalu “otimati” za broj 10.

Aubameyang na leđima nosi 14-ku, a Lacazette devetku.

Laca je svog klupskog kolegu objavio na Instagramu uz šaljivi opis “Kad obojica želite isti broj”, na šta je Auba odgovorio “Prepuštam ti ga brate”.

Sve bolji Arsenal dočekuje na svom terenu Newcastle i ne očekuje ništa manje od pobjede.

Arsenal je ostavio ono teško krizno razdoblje iza sebe, rehabilitirao se pobjedom protiv Chelseaja i tu je krenuo njegov uzlazni put.

Nakon toga ekipa kao da je vratila izgubljeno samopouzdanje i igra puno bolje i kvalitetnije o čemu govore i rezultati. Sada je Arsenal već 11. i one sramežljive priče usred krize kako bi se mogao boriti za opstanak već su prošlost.

Imao je niz od tri uzastopna poraza, ali on je prekinut u prošlom kolu kada je kod kuće remizirao protiv Crystal Palacea bez pogodaka. U tom susretu Arsenal je bio bolji i trebao je do pobjede, ali ipak je ostalo 0:0.

Neposredno prije toga igrao je u FA Cupu protiv Newcastlea koji je pružio jako dobar otpor i pao tek u produžecima.

Newcastleova forma je loša, ali u tom dvoboju izgledao je dobro.

Ako je neko i pomislio da bi tu možda mogao krenuti pozitivan niz Newcastlea, prevario se, uslijedilo je gostovanje kod posljednjeplasiranog Sheffield Uniteda koji je upisao svoju prvu pobjedu u sezoni slaveći 1:0.

Ako volite sportsko klađenje, MOZZART vam daje priliku da unovčite svoje znanje, a na večerašnju pobjedu Arsenala nudi sjajne kvote.

Cjelokupnu ponudu pogledajte na sljedećem linku.