Fudbal

Legendarni fudbaler otvoreno

Pančev: Modrić nije najbolji ni u istoriji Hrvatske, a kamoli s ovih prostora

15/10/2019
Foto: Telegraf.rs

Ali moje je mišljenje da ako nemaš dobre igrače i dobar tim, uzalud ti dobar trener.

Mislim da Luka Modrić nije ni najbolji hrvatski igrač u istoriji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio, rekao je najveći makedonski fudbaler svih vremena, bivši igrač Crvene zvezde Darko Pančev (54) u razgovoru za Večernji list.

Pančev je čovjek koji se sa Zvezdom popeo na krov Evrope, a osim Modrića dotakao se i Dinama.

Poklopilo se da i Dinamo i Crvena zvezda postanu konkurentniji u Evropi s aktuelnim trenerima Bjelicom i Milojevićem.

“Tako se poklopilo. I obojica su dobri treneri. Ali moje je mišljenje da ako nemaš dobre igrače i dobar tim, uzalud ti dobar trener. Znači, dobri igrači ipak su ključni za dobre rezultate”, rekao je Pančev pa dodao:

“Ne želim gledati navijački i favorizirati Zvezdu jer smatram da je Dinamo na ovom području najkonstantniji tim po rezultatima. Trenutno, te dvije ekipe imaju najbolje sastave, iako moram napomenuti da je i Partizan polako počeo graditi dobar sastav”, rekao je Pančev, koji je, između ostalog i rekao kako prati sve klubove sa područja bivše Jugoslavije.

“Iskreno, pratim sve ex-yu klubove, ali i nacionalna prvenstva koja možemo gledati. Možda je to nostalgija za nekadašnjom ligom, ali vjerujte mi… Ako igraju Rijeka – Osijek ili recimo Željo – Sarajevo, a na drugom kanalu daju neki susret engleske ili talijanske lige, radije gledam ove naše ex-yu ekipe”.

Komentari

Autor: Večernji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.