Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Francuska

Panika u PSG-u: Neymar na izlaznim vratima, Mbappe se teže povrijedio

mbappe

Međutim, ono što je najbitnije za Parižane je teža povreda Mbappea

Francuski prvak Paris SG u susretu je 3. kola nove sezone ostvario drugu pobjedu savladavši na svom Parku prinčeva Toulouse s 4:0.

Sva četiri pogotka Parižani su postigli u drugom poluvremenu, dvostruki strijelac bio je Choupo-Moting (50, 75), a jedan pogodak su dodali Goncalves (55) i Marquinhos (83).

PSG je sada treći na tabeli sa šest bodova, koliko imaju i drugi Lyon te četvrta Nice i peti Angers, dok je Toulouse 12. s četiri boda.

Međutim, ono što je najbitnije za Parižane je teža povreda Mbappea. Sjajni mladi napadač se povrijedio u drugom poluvremenu te je morao izaći iz igre.

Umjesto njega je u 66. minuti ušao Zagre. Za sada mediji iz Francuske javljaju da je u pitanju povreda zadnje lože, no još se ne zna koliko će jedan od najboljih igrača svijeta morati biti izvan terena.

Podsjetimo da Parižani već neko vrijeme igraju bez Brazilca Neymara koji čeka odlazak iz kluba koji nikako da se dogodi.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.