Pastore potvrdio da pregovara sa Interom

pastore1

Inter i Javier Pastore već neko vrijeme razmjenjuju lijepe riječi, a kako stvari sada stoje, moglo bi završiti na obostrano zadovoljstvo – transferom iz Paris Saint-Germaina u redove italijanskog velikana.

Pastore je u izjavi za argentinski dnevnik MundoD govorio o mogućnosti da napusti Park prinčeva s obzirom na to da ga u bogatom klubu iz Pariza smatraju viškom.

S druge strane, Inter je svakako u potrazi za pojačanjima, ali ove zime Nerrazzuri zbog financijskog fair-playja i blokade kineske vlade na strana ulaganja to mogu napraviti isključivo putem pozajmica.

A upravo poziciju popularnog trequartiste, koju igra Pastore, Inter mora pojačati želi li biti konkurentan do kraja u borbi za Scudetto.

“Moj agent je imao kontakte s Interom, ali i dalje su to razgovori samo o početnim prijedlozima za transfer. Nikakav dogovor nismo postigli. Ako odlučim napustiti PSG, volio bih se vratiti u Italiju i zaigrati u Interu”, rekao je Pastore.

On je istaknuo da ima odličan odnos s Walterom Sabatinijem, tehničkim direktorom kluba s Meazze, jer se poznaju iz vremena kada s obojica za kruh zarađivali u Palermu.

“Sa Sabatinijem imam iskren, prijateljski odnos. Često smo u kontaktu. Uostalom, on me je i doveo u Italiju”, ustvrdio je Pastore.

Pastore je od 2011. godine do danas za PSG odigrao 236 utakmica i postigao 42 gola.