Pavić: Očekujem da Široki Brijeg pobjedom otvori Premier ligu BiH

Boris_Pavic2223

Šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Boris Pavić ocijenio je utakmicu protiv novog premierligaša Tuzle cityja (nedjelja, 20.30) teškom i možda najtežoj dosad, s obzirom da se radi, kako kaže, o utakmici protiv momčadi “koja je odlično vođena, koja je kompaktna, želi se potvrditi i koja ima visoke ambicije kao debitant”.

Pavić je na konferenciji za novinare, unatoč respektu iskazanom prema gostima, istaknuo kako, ipak, očekuje da Široki Brijeg “otvori Premier ligu BiH pobjedom”.

Na putu prema pobjedi protiv Tuzle cityja, istaknuo je, trebat će iskazati emociju i entuzijazam s europskih utakmica protiv Domžala, osvježiti se, nametnuti ritam i posjed lopte.

Posao bi trebao olakšati i prošireni igrački kadar (na raspolaganju će biti još Babić i Popović), a pritom će svakako dobro doći i potpora navijača koji su bili na visokoj razini u Domžalama.

– Naši ciljevi u domaćim natjecanjima uvijek su visoko postavljeni. Želimo biti polje plasirani nego u protekloj sezoni Premier lige BiH, znači više od četvrtog mjesta, a u Kupu BiH otići što dalje – kazao je Pavić govoreći o ambicijama “Plavo-bijelih” u novoj sezoni.