Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premiership

Pep Guardiola proživljava najgoru sezonu u karijeri

pep guardiola

Veliko je to razočaranje za City i njegovog menadžera Josepa Guardiolu koji je za tri godine u najbogatijem klubu svijeta na pojačanja potrošio oko milijardu eura bez da se uspio i približiti osvajanju Lige prvaka

Manchester City porazom kod Wolverhamptona (3:2) u 19. kolu Premier League već nakon pola sezone oprostio se od obrane engleskog naslova prvaka, koji je držao zadnje dvije godine.

Veliko je to razočaranje za City i njegovog menadžera Josepa Guardiolu koji je za tri godine u najbogatijem klubu svijeta na pojačanja potrošio oko milijardu eura bez da se uspio i približiti osvajanju Lige prvaka, a sada prerano prepušta trofej koji je posljednjih sezona bio njegov.

Poraz kod Wolvesa, kojim City na polovici prvenstva ostaje na čak 14 bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom i drži tek treće mjesto Premiershipa, potvrdio je par pokazatelja da je najboljem treneru svijeta ovo možda najgora sezona u karijeri.

Porazom s tri primljena gola (i to nakon što je vodio 2:0), Guardiolin City došao je do čak 23 gola u svojoj mreži nakon prvih 19 utakmica. Toliko su ih prošle šampionske sezone primili u svih 38 mečeva.

City koji je, kao i sve ostale Pepove, poznat po tome da protivnika lomi posjedom i kombinatorikom, na ovoj utakmici imao je loptu samo 38 posto vremena, što je Guardiolin negativni rekord.

Rezultati by SofaScore